Infrastructura IT reprezinta astazi, pentru orice organizatie, fundatia necesara pentru desfasurarea activitatii. Infrastructura IT trebuie proiectata, iar elementele componente, dimensionate si alese astfel incat sa corespunda obiectivelor si necesitatilor reale ale organizatiei, sa creeze nivele ridicate de productivitate, eficienta, securitate și confort, sa reprezinte o investitie optima si sa asigure un cost total de detinere minim.

Linux DEVelopment asigura derularea integrala de proiecte pentru realizarea sau imbunatatirea infrastructurii IT, furnizand cunostintele, echipamentele hardware, aplicatiile software si serviciile necesare indeplinirii etapelor de analiza, proiectare, instalare, configurare si implementare.

Putem asigura, la cerere, solutii de disaster recovery complete, Solutii de restaurare infrastructura IT in caz de forta majora.

Putem asigura infrastructurii sa permita continuarea activitatii dumneavoastra IT in fiecare moment, chiar si dupa un eveniment neplacut în compania dumneavoastra, eveniment care să faca imposibila desfasurarea in bune conditiuni a activitatii departamentelor companiei.

Trebuie doar să ne solicitati acest serviciu si va putem evalua infrastructura IT, gasind impreuna solutii de diminuare a impactului unui astfel de eveniment asupra companiei dumneavoastra.

F